Selectează o Pagină

Termeni si conditii

Servicii OCPIFormulare

Termeni si Conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

Extrasfunciara.ro – este denumirea comerciala a PFA Cristache Claudiu- Expert judiciar cadastru si topografie, persoana juridica de nationalitate romana, avand autorizatie RO B F 09 39, cod unic de inregistrare fiscala 23403495.

Partile:

Vanzator – Extrasfunciara.ro

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda cu intentia de a achiziona serviciile oferite pe site și iși dă acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona  si servicii de pe Site.

Adresare intrebari – formula de adresare prin telefon, chat sau prin email a cumparatorului cu scopul de a obtine informatii despre serviciile din site.

Raspuns – informatie adresata prin telefon, chat sau prin email a vanzatorului in cadrul unei discutii

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui serviciu de catre Extrasfunciara.ro Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator.

Valoarea finala de achizitie este reprezentata de pretul selectat de client, preturi finale care nu includ TVA

  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Efectuarea platii de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii reprezinta acceptarea Comenzii.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza comanda din motive obiective, atunci cand cererea nu poate fi solutionata (ex: nu se pun la dispozitie toate informatiile necesare, nu se completeaza formularul de comanda cu toate informatiile cerute, etc.). Va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Daca cererea este procesata si se obtine un raspuns negativ de la institutiile abilitate suma reprezentand contravaloarea serviciului nu se returneaza.

2.5. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii formularului de comanda de pe site a Comenzii.

  1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.

3.2. Comunicarea dintre Vanzator și cumpărător se poate realiza prin telefon, email.

3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Extrasfunciara.ro isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. Extrasfunciara.ro poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Extrasfunciara.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si nu se adauga T.V.A.

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Extrasfunciara.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

4.2. Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Extrasfunciara.ro, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Extrasfunciara.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Extrasfunciara.ro.

4.3. In cazul in care Extrasfunciara.ro confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Extrasfunciara.ro pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

4.4. Nici un Continut transmis catre Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Extrasfunciara.ro si/sau al angajatului/prepusului Extrasfunciara.ro care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

4.5. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

  1. COMANDA

5.1. Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin plasarea unei solicitari care va cuprinde  informatiile mentionate in formularul de comanda. Administratorul site-ului va analiza comanda si in conditiile in care aceasta cuprinde toate elementele necesare va rezolva solicitarea, sau dupa caz va lua legatura cu Clientul pentru rezolvarea unor neclaritati. Aceasta operatiune va avea loc numai dupa confirmarea platii efectuate in baza comenzii plasate. In cazul in care plata se face cu cardul procesarea comenzii incepe imediat dupa plasarea comenzii pe site iar in cazul in care plata se face prin transfer bancar procesarea comenzii incepe dupa ce se trimite dovada platii (ordin de plata) la email: [email protected]

5.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

5.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

5.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

5.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Extrasfunciara.ro, in cazul platii online;

5.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, prin intermediul formularului de comanda sunt incomplete si/sau incorecte;

5.5. Sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestari de servicii, dupa prestarea serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil al Cumparatorului acordat prin completarea formularului de comanda.

  1. 6. CONFIDENTIALITATE

6.1. Extrasfunciara.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati.

6.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza si transmite aceste materiale sau informatii doar in scopul procurarii documentelor solicitate.

  1. 7. PUBLICITATE

7.1. Newsletterele Extrasfunciara.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Extrasfunciara.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

7.2. In momentul in care Clientul isi creaza un Cont pe Site are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

  1. 8. FACTURARE – PLATA

8.1. La preturile Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.Extrasfunciara.ro nu se adauga  T.V.A. conform  legislatiei in vigoare.

8.2. Extrasfunciara.ro va emite catre Cumparator factura pentru Serviciile livrate, obligatia Vanzatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

8.3. Extrasfunciara.ro  va transmite catre Cumparator factura aferenta ce contine Servicii vandute de Extrasfunciara.ro prin posta electronica la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in formularul de comanda.

8.4. Prin trimiterea Comenzii Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in in formularul de comanda.

8.5. Plata se face cu cardul inainte de prestarea serviciului.

9.RASPUNDERE

9.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

9.2. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Extrasfunciara.ro, acestia fiind opozabili Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

10.1. Extrasfunciara.ro este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

10.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Extrasfunciara.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale  furnizate.

10.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Cumparatorilor privind validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Cumparatorului.

10.4. Prin completarea datelor in formularul de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Extrasfunciara.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazute mai sus.

10.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

10.6. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

11. FORTA MAJORA

11.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Extrasfunciara.ro si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.